فارسی | English
سه شنبه 28 اسفند 1397

سوالات متداول

1- در آدامس های بدون شکر از چه موادی استفاده می شود؟
از موادی تحت عنوان شیرین کننده ها

2- این شیرین کننده ها طبیعی هستند یا مصنوعی؟ در صورت مصنوعی بودن آیا ضرری برای انسان ندارند؟
بیشتر شیرین کننده ها ترکیبات طبیعی هستند و تعداد بسیار کمی مصنوعی که با مجوز وزارت بهداشت قابل استفاده می باشند. تاکنون گزارشی از مضر بودن شیرین کننده های مصنوعی مورد استفاده این شرکت  در سایت های معتبر علمی مثل WHO-FDAدیده نشده است.
 
3- شیرین کننده های طبیعی  چه موادی هستند؟
ترکیباتی طبیعی هستند مثل قند های ایزو مالت – سوربیتول –زایلیتول و ............با توجه به روند کند تخمیر توسط باکتری های موجود در دهان، پو سیدگی دندان را کند می کنند. زایلیتول  اصلا توسط باکتری های دهانی تخمیر نشده و اثر منفی بر پوسیدگی دندان ندارد.
 
4- تفاوت شکلات با فراورده کاکائویی چیست؟
در شکلات از روغن طبیعی دانه کاکائو ،به نام کره کاکائو استفاده شده که دارای بو و طعم مطلوبی می باشدو ولی در فراورده کاکائویی از چربی های دیگری بر پایه لوریک استفاده می شود که فاقد بوو طعم و خواص مطلوب کره کاکائو می باشد.

5- چگونه شکلات را از فراورده کاکائویی تشخیص دهیم؟
-یکی از راههای ساده خواندن بر چسب محصول و  دیدن نام کره کاکائو بر روی برچسب می باشد.
-استفاده از نام های تجاری شناخته شده داخلی و خارجی .
-شکلات به علت داشتن کره کاکائو در دمای 37 درجه ذوب می شود.
-با توجه به ذوب شدن در دهان ایجاد خنکی در دهان می نماید.